4 sterren
  Fairy-Tale adresLabel
         
  Home Visie Contact Afspraak
ster2Ons hondenhuisje
ster2Er was eens ...
ster2Wie zijn wij
ster2Groot en Klein
ster2Verzorging
ster2Vlooien en Teken
ster2Voor en Na
ster2Fun fotos
.ster2Stories
 
ster2Contact
 
 

 

 

Stories


terug Terug
In het jaar 2007 leerden we elkaar kennen.

Destijds volgde Ingrid nog avondschool hondentoilettage en vroeg of ze eventueel onze hond (Engelse cocker spaniël) mocht meenemen om op dit ras te kunnen oefenen.

...

Zo reden we regelmatig met z'n drietjes naar Antwerpen als de cockertjes weer hun beurt moesten krijgen. Wanneer deze lieve dame zich tijdens de pauze liet zien met onze hond, was het verschil van "voor en na" al oh zo duidelijk! Ongeloofelijk hoe goed onze hond er uitzag, en dan was ze nog niet helemaal afgewerkt.
Ze bracht precies telkens een nieuwe hond mee! Het gebeurde wel eens dat na de les onze honze hond nog niet tot in de puntjes was afgewerkt, dus mocht onze hond de éérstvolgende les weer mee. Nu moet ik wel zeggen, dat Ingrid een pietje precies is en telkens de hondjes tot in de puntjes tip top afgewerkt wil hebben, en het resultaat is telkens verbluffend!

Is je hond slecht getoiletteerd geweest door een ander hondenkapsalon, waardoor je hond er gewoonweg niet meer uitziet, wel .. Ingrid zal haar uiterste best doen om na enkele beurten je hond zijn vacht weer te krijgen zoals het moet. Dit was namelijk het geval bij onze hond. Mika was in begin door iemand geschoren geweest, met als gevolg dat haar haren enorm hard krulden, terwijl deze bij een cocker zo plat mogelijk moeten zijn. Ook is de vacht van onze hond door een sterilisatie veranderd van structuur, (wij leken wisten niet dat dat daarvan kwam) en Ingrid wist ons onmiddellijk te vertellen wat de oorzaak daarvan was.
Ingrid weet echt waar ze mee bezig is en volgt nog steeds bijscholingen als deze worden gegeven, om echt optimaal up to date te zijn! Het vertrouwen tussen ons is echt optimaal, en sinds het prille begin gaat Mika (onze hond) bij Ingrid naar het hondenkapsalon.
Ingrid is echt een dame uit de duizend! Ze is ontzettend lief, geduldig en waakzaam wat onze schatten betreft! Ze verwent zowel de woefjes als de baasjes! We zouden onze hond aan niemand anders toevertrouwen!
Ze neemt ook echt haar tijd, en vraagt daar geen cent meer voor!

Intussen is ze een lieve vriendin, en een schat van een vrouw voor onze hond!
Wij zouden haar niet meer kunnen missen!

Christel Verheyen en Mika de Engelse cocker spaniël

 
     
Fairy-tale footer
 
 
design: www.combimaison.be

.
 
hondenhuisje ons verhaal